Radionica "Joga i djeca s ADHD-om"

ERFCON 2017 Joga ADHDS velikim Vas zadovoljstvom pozivamo na sudjelovanje na radionici "Joga i djeca s ADHD-om" koja će se održati u petak 19. svibnja 2017. godine na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u sklopu 9. Međunarodnog znanstvenog skupa Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta ERFCON 2017

U prvom dijelu radionice prikazat će se rezultati istraživanja o učincima vježbanja joge općenito te kod djece s ADHD poremećajem. Prikazat će se nadalje radionice za djecu s teškoćama po sustavu Joga u svakodnevnom životu. Polaznici radionice imat će također priliku vježbati neke od tehnika joge te postavljati pitanja.

VODITELJI RADIONICE

doc.dr.sc. Daniela Cvitković, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sceučilišta u Zagrebu

Armin Hadžić, profesor psihologije i psihoterapeut, Savjetovalište za djecu, adolescente i obitelj u Petrinji

SLUŽBENI JEZIK

Hrvatski

MJESTO ODRŽAVANJA

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Znanstveno-učilišni kampus Borongaj
Borongajska cesta 83f, Zagreb
Dvorana P6

DATUM I VRIJEME

19. svibnja 2017. od 15:30 do 18:00 sati

BROJ SUDIONIKA

30

KOTIZACIJA

10

PRIJAVE

Krajnji rok za prijavu: 5. svibnja 2017.

Budući da je broj sudionika ograničen, prijave se primaju do popunjavanja mjesta.

Prijave za sudjelovanje na radionici moguće su putem online sustava Comet.

O VODITELJIMA RADIONICE

DCvitkovicDoc dr.sc. Daniela Cvitković znanstveni i stručni interes usmjerila je na inkluziju djece s teškoćama učenja i ADHD poremećajem. Nositelj je kolegija Razvoj djece s teškoćama učenja na diplomskom studiju Inkluzivna edukacija i rehabilitacija na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu. Instruktorica je Joge u svakodnevnom životu, s iskustvom u vođenju joge za djecu te za grupe djece s ADHD-om. Na preddiplomskom studiju Rehabilitacija nositelj i je izbornog kolegija Joga za djecu s ADHD-om.

AHadzicArmin Hadžić, profesor psihologije i psihoterapeut, voditelj Savjetovališta za djecu, adolescente i obitelj u Petrinji. Voditelj je i izvoditelj edukativno-preventivnih programa Savjetovališta (Škola zdravlja, Škola nenasilja i Škola Ne- ovisnosti), psihološko-savjetodavnih tretmana, te raznih projektnih aktivnosti, edukacija i radionica. Jogom se bavi već 23 godine. Vodi vježbe po sustavu Joga u svakodnevnom životu za odrasle osobe te za grupe djece s teškoćama u razvoju.

Veselimo vam se i želimo dobrodošlicu u Zagreb, 19. svibnja 2017.!

ORGANIZERS

ERF UNIZG ENG ISU UVLJ

© 2016 FACULTY OF EDUCATION AND REHABILITATION SCIENCES UNIVERSITY OF ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED.